Om os

Idyllen er truet. Borgerinddragelse er en mangelvare i Dragør. Borgmester Eik Dahl Bidstrup er fuldstændig ude af kontakt med borgerne i byen.

Nu er det nok!

Borgerne kan enten vælge at flygte fra byen eller kæmpe. Den lokale mentalitet i Dragør siger, at vi kæmper. Sammen. Altid.

Projektgruppen bag forlystelsesparken CWWP og et snævert flertal i Dragør Kommunes kommunalbestyrelse forsøger at tromle dragørborgerne – dette har stået på siden september 2018.

Vi er borgerne, der mener, at historiske og hyggelige Dragør absolut ikke er det rette sted at placere en stor turbinedrevet vandpark.

Larmen fra de besøgende og anlægget vil være frygtelig for naboerne, og turisterne vil skabe trafikkaos i det øvrige Dragør på de i forvejen belastede veje.

Ikke ét eneste kommunalbestyrelsesmedlem i Dragør bor selv ved CWWP-byggepladsen. Det er meget påfaldende.

Borgerne er tilskuere til, at kommunalbestyrelsen, uden borgernes samtykke, kontinuerligt beklæder hver en grøn plet i Dragør med beton. Det skal bremses.

I modsætning til kommunalbestyrelsens flertal, så sætter borgerne uendelig stor pris på vores natur, dyreliv og lokalhistorie. Det er derfor, vi bor i Dragør.

Selvom borgmester Eik Dahl Bidstrup gerne ser, at vi opsluges af hovedstaden. Så skal vi i fællesskab nok minde ham om detaljen – Dragør er ikke København.

De ansvarlige politikere sælger vores identitet, natur og fred – for tossede vandfantasier og håbløse drømme om egen storhed.

Politikerne undervurderer Dragørs borgere. Arrogancen og flertallet i kommunalbestyrelsen chikanerer os helt ind i det allerhelligste – vores hjem og vores by.

Vi kæmper med alt, hvad vi har.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup forsøger med andres hjælp at tilsidesætte demokratiet i Dragør og gennemføre sit personlige prestigeprojekt CWWP.

For øjeblikket er han på malplaceret charmeoffensiv rundt omkring i byen for at indgå studehandler – det går virkelig dårligt for Eik.

Eik har udpeget en tredje CWWP-byggegrund i vores lille by, nu ved Asylcenter Kongelunden, også denne gang har kommunalbestyrelsen bevidst sørget for, at borgerinddragelse er ikke eksisterende.

Ingen naboer i Kongelunden er blevet informeret om CWWP af Dragør Kommune, dette er en fortsættelse af mønstret fra de to tidligere udpegede byggepladser.

Kongelunden skal nu rumme en White Water World Cup Arena, hvor der skal afholdes internationale stævner såsom EM og VM.

Vi borgere, som bruger denne hjemmeside, samler kræfterne og sender et overflødighedshorn af benspænd i retning af kommunalbestyrelsen og Dragør Kommune.

De har meget travlt på Dragør Rådhus i disse dage, og de får snart endnu mere travlt.

Borgerne har allerede lovet borgmester Eik Dahl Bidstrup, at han får masser af ekstra opmærksomhed fremover.

I modsætning til Eik Dahl Bidstrup – så holder vi, hvad vi lover.

Venlig hilsen,

Borgergruppen ‘Nej til Copenhagen White Water Park’.
admin@cwwp.info