Nej til Copenhagen White Water Park

Industriområde – kolde fødder på Dragør Rådhus.

Politikerne vil omringe det fredede vandhul Køjevælen med et stort erhvervs- og industriområde.

Ejendomsselskabet Mileway, der er ejet af den amerikanske kapitalfond Blackstone, har i begyndelsen af maj 2024 indleveret et projektforslag til Dragør Kommune.

Borgermodstand mod projekt.

Her til aften er projektforslaget om en stor logistik- og lagerfacilitet på Nordre Dragørvej blevet sagsbehandlet af Dragør Kommunes Klima-, By- og Erhvervsudvalg som en godkendelsessag.

Den seneste tids massive borgermodstand mod projektet er dog resulteret i, at politikerne har fået iskolde fødder – godkendelsen er hermed vendt til en afvisning.

Et enstemmigt fagudvalg har valgt ikke at gå videre med Mileways projekt i dets nuværende form.

Politisk modstand mod projekt.

Forud for mødet havde partierne Liste T og Sydamagerlisten, som de eneste, offentligt taget afstand fra det miljøbelastende projekt.

Mileway vil nu indlevere et revideret projektforslag til Dragør Kommune, men essensen af projektet vil være nøjagtig den samme.

I indeværende måned skal sagen viderebehandles af Økonomiudvalget og derefter af kommunalbestyrelsen.

Klik her og se referatet af KBEU-mødet ’Beslutning – Godkendelse af projekt for del af Erhvervsområde Nord’ (4. juni 2024)

Klik her og se referatet af ØU-mødet ’Beslutning – Godkendelse af projekt for del af Erhvervsområde Nord’ (13. juni 2024)

Exit mobile version